Vleugel kopen

Emile van Leenen piano's:
Een vleugel kopen


 

Bekijk hier onze vleugels

 

Wanneer u een vleugel gaat kopen, staat u op het punt om een duurzame investering te doen. Een investering die u enorm veel plezier zal opleveren. Er is immers geen instrument zo tijdloos als een vleugel. Van de prachtige aanblik en het zwart-wit contrast tot de heerlijke klanken die eruit komen. Een vleugel is altijd een verstandige investering, zeker als u een vleugel koopt bij een echte specialist zoals Emile van Leenen Piano's en Vleugels. Bekijk de mooiste vleugels in ons aanbod.


Vleugel kopen


Merken

Bent u van plan om een vleugel te gaan kopen? Emile van Leenen piano's heeft een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands vleugels. Ons aanbod tweedehands vleugels varieert van Steinway & Sons tot Yamaha. 
Wij zijn dealer van Shigeru KawaiGrotrian-Steinweg, August Förster, Schimmel, Petrof en Wilh. Steinberg. U kunt zelfs met ons naar de fabrieken om een vleugel naar keuze uit te zoeken! Dit maakt een vleugel kopen een bijzodere belevenis.

Bekijk hier onze vleugels

 

Vleugels reviseren

 

Als specialist op het gebied van het reviseren van vleugels hebben wij, naast onze nieuwe collectie, tal van modellen te koop, die in perfecte staat zijn of nog worden hersteld. Hierdoor zijn ze een stuk goedkoper dan nieuwe modellen. Op deze manier kunt u de eigenaar worden van een prachtig instrument, tegen een zeer schappelijke prijs. Oude vleugels die vroeger al heel mooi waren, worden weer in hun oude glorie hersteld door nieuwe snaren, hamerkoppen, dempers en herstelde afstelling van het mechaniek. In onze winkel staan oude en nieuwe vleugels naast elkaar, het is erg leuk om ze te vergelijken en het zal u verrassen hoe mooi een ouder instrument kan klinken.

De betere oude merken zijn er eigenlijk niet eens heel veel, hier kunt u op letten wanneer u een vleugel wilt kopen: “Grotrian-Steinweg, Steinway & Sons, August Förster, Schimmel, Bechstein, Sauter, Steingraeber & Sohne, Ibach, Baldur, Berdux, Blüthner, Carl Ecke, Bösendorfer, Euterpe, Schmidt-Flohr, Wilh. Steinberg, Finger, Goetze, Görs & Kallmann, Pfeiffer, Haegele, Zeitter & winkelmann, Richard Lipp, Manthey, Carl Rönisch, Schiedmayer & Sohne, Ferdinand Thürmer, Uebel & Lechleiter, Weiss". 

vleugel kopen werkplaats

Contact

 

Wij hebben prachtige vleugels te koop staan. Kom gerust langs bij Emile van Leenen Piano’s & Vleugels als u van plan bent om een vleugel te kopen. U kunt uiteraard ook contact opnemen met ons door het contactformulier op te sturen. U kunt ook e-mailen naar info@emilevanleenenpianos.nl of bellen met 071 – 589 14 26. Komt u binnenkort langs om een vleugel te kopen? 

De diensten 
van 
Emile 
van Leenen Piano's
worden door onze klanten beoordeeld met een 9,4 uit 10 op basis van meer dan 28 beoordelingen.

trustpilot emile van leenen piano's

 

Contactgegevens

Lammermarkt 59
2312 CM Leiden

071 - 58 91 426
06 - 54 35 45 67

Ook buiten openingstijden telefonisch bereikbaar!

Openingstijden

Maandag 10.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 12.00 tot 16.00 uur

Maak een afspraak

Ook buiten openingstijden bent u op afspraak welkom.

Maak een afspraak