Vleugel kopen

Vleugel te koop


 

Bekijk hier onze vleugels

 

Wanneer u een vleugel gaat kopen, staat u op het punt om een duurzame investering te doen. Een investering die u enorm veel plezier zal opleveren. Er is immers geen instrument zo tijdloos als een vleugel. Van de prachtige aanblik en het zwart-wit contrast tot de heerlijke klanken die eruit komen. Een vleugel is altijd een verstandige investering, zeker als u dit bij een echte specialist zoals Emile van Leenen Piano’s & Vleugels doet. Bekijk de mooiste vleugels in ons aanbod.

Vleugel kopen


Merken

Emile van Leenen piano's heeft een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands vleugels. Ons aanbod tweedehands vleugels varieert van Steinway & Sons tot Yamaha. 
Wij zijn dealer van Grotrian-Steinweg, August Förster, Schimmel, Petrof en Wilh. Steinberg. U kunt zelfs met ons naar de fabrieken om een vleugel naar keuze uit te zoeken! 

Bekijk hier onze vleugels

 

Vleugels reviseren

Als specialist op het gebied van het reviseren van vleugels hebben wij, naast onze nieuwe collectie, tal van modellen te koop, die in perfecte staat zijn hersteld. Hierdoor zijn ze een stuk goedkoper dan nieuwe modellen. Op deze manier kunt u de eigenaar worden van een prachtig instrument, tegen een zeer schappelijke prijs.

vleugel kopen werkplaats

Contact

Wij hebben prachtige vleugels te koop staan. Kom gerust langs bij Emile van Leenen Piano’s & Vleugels of neem contact met ons op door het contactformulier op te sturen. U kunt ook e-mailen naar info@emilevanleenenpianos.nl of bellen met 071 – 589 14 26.

De diensten 
van 
Emile 
van Leenen Piano's
worden door onze klanten beoordeeld met een 9,4 uit 10 op basis van meer dan 28 beoordelingen.

trustpilot emile van leenen piano's

 

Emile van Leenen

Piano’s en vleugels

Contactgegevens

Lammermarkt 59
2312 CM Leiden

071 - 58 91 426
06 - 54 35 45 67

Ook buiten openingstijden telefonisch bereikbaar!

Openingstijden

Dinsdag 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

Maak een afspraak

Ook buiten openingstijden bent u op afspraak welkom.

Maak een afspraak