Schimmel piano

Schimmel piano


 

Bekijk hier al onze Schimmel piano's en vleugels

 

Staat er een piano op uw verlanglijstje? De Schimmel piano is een kwalitatief hoogwaardig instrument met een volle, mooie en zangrijke klank. Schaf uw nieuwe Schimmel piano aan bij Emile van Leenen en profiteer van de vele voordelen. Zo heeft u recht op een gratis stembeurt binnen zes weken na het plaatsen van uw nieuwe piano. Al onze Schimmel piano’s hebben vijf jaar garantie. Bent u benieuwd naar de andere voordelen? Lees dan snel verder!


schimmel

 

Schimmel piano: blijvende controle op kwaliteit

Schimmel behoort tot één van de grootste piano- en vleugelbouwers van de wereld. Allemaal te danken aan het hedendaagse management en de blijvende controle op kwaliteit. Wist u al dat u bij het aanschaffen van een Schimmel piano één keer gratis gebruik mag maken van onze concertzaal? De bovenste verdieping van ons pand is omgebouwd tot een concertzaal waar u een intiem en sfeervol concert kunt geven.
 

Professionele restauratie

Naast een Schimmel piano hebben wij nog veel andere merken piano’s in het assortiment. Ontdek deze merken op onze website. In ons assortiment vindt u nieuwe piano’s, gebruikte piano’s voor 1950 en gebruikte piano’s na 1950. De tweedehandse piano’s worden professioneel gerestaureerd. Als u bij ons een piano koopt, bent u er zeker van dat de piano in goede staat is. Wij leveren de piano’s met 12 jaar garantie en vijf jaar inruilwaardegarantie. Oftewel, u kunt jaren lang genieten van een nieuwe piano. Ook voor een vleugel bent u bij ons aan het juiste adres!
 

Schimmel piano kopen bij Emile van Leenen

Bent u een echte pianoliefhebber? Schaf uw Schimmel piano dan aan bij Emile van Leenen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van piano’s en vleugels. Wilt u bij ons een Schimmel piano kopen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Bel ons op 071 – 589 14 26, mail via info@emilevanleenenpianos.nl of vul het contactformulier in. Wilt u een Schimmel piano in het echt ervaren? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom aan de Lammermarkt 59 in Leiden. Kijk ook eens naar onze andere piano's en vleugels.

 
De diensten 
van 
Emile 
van Leenen Piano's
worden door onze klanten beoordeeld met een 9,4 uit 10 op basis van meer dan 28 beoordelingen.

trustpilot emile van leenen piano's
 

 

Contactgegevens

Lammermarkt 59
2312 CM Leiden

071 - 58 91 426
06 - 54 35 45 67

Ook buiten openingstijden telefonisch bereikbaar!

Openingstijden

Maandag 10.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 12.00 tot 16.00 uur

Maak een afspraak

Ook buiten openingstijden bent u op afspraak welkom.

Maak een afspraak