Piano kopen

Piano kopen


Emile van Leenen Piano’s & Vleugels, piano specialist

Piano kopen? Het kopen van een piano is een duurzame investering. Een investering die het uiteraard waard is, want het plezier en de voldoening die u uit een piano haalt is onmeetbaar. U wilt deze investering wel verstandig doen en daarom kunt u een piano het beste bij een echte specialist kopen. Kom daarom eens langs bij Emile van Leenen Piano’s & Vleugels. Piano kopen? Ontdek ons aanbod.

Verschillende merken en modellen

Emile van Leenen & Piano’s & Vleugels is dé specialist. Wij hebben een zeer ruim assortiment met allerlei verschillende merken en modellen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe piano die u helemaal eigen wilt maken, of een gebruikte piano wilt kopen die vol karakter zit. U vindt bij ons altijd wat u zoekt.

Piano kopen bij Emile van Leenen

Emile van Leenen is de specialist op het gebied van piano's en vleugels. Gepassioneerd over het instrument en met ontzettend veel kennis over zowel nieuwe als gebruikte piano's. Wilt u een piano kopen waarvan u zeker bent dat u er nog vele jaren plezier van kan beleven? Dan bent u hier aan het juiste adres. Behalve een piano kopen, kunt u bij ons ook terecht voor het reviseren van uw piano, het huren van een concertzaal en pianoles.

Contact

Een piano kopen doet u bij een echte specialist. Daarom doet u er verstandig aan bij Emile van Leenen Piano’s & Vleugels langs te komen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@emilevanleenenpianos.nl. U kunt ook bellen met 071 - 58 91 426. Piano kopen? Bij Emile van Leenen bent u aan het juiste adres! 

Benieuwd wat klanten over ons zeggen? Lees diverse recensies

De diensten 
van 
Emile 
van Leenen Piano's
worden door onze klanten beoordeeld met een 9,4 uit 10 op basis van meer dan 25 beoordelingen.
 

 

Emile van Leenen

Piano’s en vleugels

Contactgegevens

Lammermarkt 59
2312 CM Leiden

071 - 58 91 426
06 - 54 35 45 67

Ook buiten openingstijden telefonisch bereikbaar!

Openingstijden

Dinsdag 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

Maak een afspraak

Ook buiten openingstijden bent u op afspraak welkom.

Maak een afspraak