Piano kopen


EMILE VAN LEENEN PIANO’S & VLEUGELS, PIANO SPECIALIST

 

Bekijk hier ons aanbod


Het kopen van een piano is een duurzame investering. Uiteraard één die het waard is, want het plezier en de voldoening die u uit het instrument haalt is onmeetbaar. Omdat het vaak om grote bedragen gaat, wilt u wel een verstandige keuze maken. Daarom kunt u een piano het beste bij een échte specialist aanschaffen. Emile van Leenen Piano’s & Vleugels is er zo één. Kom eens langs en ontdek ons aanbod!  
 

 

VERSCHILLENDE MERKEN EN MODELLEN

Emile van Leenen Piano’s is specialist op het gebied van piano’s en vleugels. Wij hebben dan ook een ruim assortiment met allerlei verschillende merken en modellen. Zo bieden wij gebruikte piano’s aan die vol karakter zitten. Hierbij kunt u kiezen voor een model die voor 1950 is gemaakt of voor een moderne variant. Bent u echter op zoek naar een model die u zich helemaal eigen kunt maken. Kies dan voor één van onze nieuwe piano's. Van plan om een piano te kopen? Bij ons vindt u altijd wat u zoekt.  

 

EEN PIANO KOPEN BIJ EMILE VAN LEENEN

Bij Emile van Leenen delen wij een passie voor piano’s en vleugels. Onze werknemers hebben dan ook ontzettend veel kennis over het instrument in huis. Zowel over nieuwe als gebruikte modellen. Dus wilt u een piano kopen waarvan u zeker weet dat u er nog vele jaren plezier mee kunt beleven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het reviseren van uw instrument, het huren van een concertzaal en pianoles. Benieuwd wat klanten over ons zeggen? Lees onze recensies!   

 

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP

Het aanschaffen van een piano is een grote investering. Dat doet u natuurlijk alleen bij een echte specialist. Kom daarom zeker eens langs bij Emile van Leenen Piano’s. U vindt ons aan de Lammermarkt 59 in Leiden. Bent u op zoek naar meer informatie over een piano kopen? Neem dan direct contact met ons op! Dit kan door middel van ons formulier of door een e-mail te sturen naar info@emilevanleenenpianos.nl. U kunt ook bellen via 071 - 58 91 426. Eén ding is zeker: voor het kopen van een piano bent u hier aan het juiste adres!


 

De diensten 
van 
Emile 
van Leenen Piano's
worden door onze klanten beoordeeld met een 9,4 uit 10 op basis van meer dan 25 beoordelingen.
 

 

Emile van Leenen

Piano’s en vleugels

Contactgegevens

Lammermarkt 59
2312 CM Leiden

071 - 58 91 426
06 - 54 35 45 67

Ook buiten openingstijden telefonisch bereikbaar!

Openingstijden

Dinsdag 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

Maak een afspraak

Ook buiten openingstijden bent u op afspraak welkom.

Maak een afspraak