Pianowinkel

Emile van Leenen Piano's en Vleugels.


 

Bekijk hier onze piano's

Bekijk hier onze vleugels
 Als pianowinkel is Emile van Leenen Piano’s & Vleugels uniek. In onze uitgebreide selectie van zeer variërende modellen vindt u bij ons altijd wel iets waar u naar zoekt. Ons specialisme ligt in de revisie van oude klassieke modellen. Naast nieuwe instrumenten hebben wij de mooiste klassieke, vooroorlogse piano’s die u nergens anders zult vinden. Bekijk hier ons aanbod.


pianowinkel


Verschil met andere pianowinkels

 

Emile van Leenen Piano's en Vleugels onderscheidt zich met veel andere pianowinkels door hogere (toon)kwaliteit van nieuwe piano's en vleugels. Zo zijn wij dealer van Grotrian-Steinweg, August-Förster, Schimmel, Petrof en Wilh. Steinberg. Binnen deze merken kunt u kiezen uit kwaliteit vanuit meerdere prijsklassen. Wij gaan samen met een concert pianist naar de fabriek toe om de beste instrumenten uit te zoeken en om eventueel aanpassingen te laten maken. Ook hebben wij een ruim aanbod aan tweedehands piano's en vleugels. Met meer dan 30 instrumenten die nu in onze piano winkel te bezichtigen zijn. Tweedehands piano's en vleugels zijn beschikbaar van alle merken, van Steinway & Sons tot Yamaha.

Op zaterdag is er bij ons een concertpianist aanwezig, die u kan helpen om de toon en klank te vinden die echt bij u past!

piano winkel nieuwe piano's


Kwaliteit piano’s

Naast onze oude klassieke piano’s vindt u in onze piano winkel ook nog tal van nieuwe en andere gebruikte piano’s. Als muzikant begaat u een zoektocht naar een specifiek geluid. Het kan zijn dat u liever een nieuw model heeft dat u helemaal eigen kunt maken, of liever een gebruikt model met zeer unieke en karakteristieken eigenschappen. Piano kopen? Bekijk ons aanbod piano's en vleugels! 
 

Bekijk hier ons aanbodpiano winkel Emile van Leenen

 

Contact

Pianowinkel Emile van Leenen Piano’s & Vleugels heeft prachtige piano’s en vleugels op voorraad. Kijk snel verder op onze website of kom een keer langs in de winkel. U kunt ons bereiken door te bellen met 071 – 589 14 26 of door een e-mail te sturen info@emilevanleenenpianos.nl. U kunt ook het contactformulier versturen.
 

Contact

 
De diensten 
van 
Emile 
van Leenen Piano's
worden door onze klanten beoordeeld met een 9,4 uit 10 op basis van meer dan 28 beoordelingen.

trustpilot emile van leenen piano's

 

Emile van Leenen

Piano’s en vleugels

Contactgegevens

Lammermarkt 59
2312 CM Leiden

071 - 58 91 426
06 - 54 35 45 67

Ook buiten openingstijden telefonisch bereikbaar!

Openingstijden

Dinsdag 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

Maak een afspraak

Ook buiten openingstijden bent u op afspraak welkom.

Maak een afspraak