Pianowinkel

Emile van Leenen Piano's;
onze pianowinkel


Aanbod piano's Aanbod vleugels

 Als pianowinkel is Emile van Leenen Piano's & Vleugels uniek. In onze uitgebreide selectie van zeer variërende modellen vindt u bij ons altijd wel iets waar u naar zoekt. Ons specialisme ligt in de revisie van oude klassieke modellen. Naast nieuwe instrumenten hebben wij de mooiste klassieke, vooroorlogse piano’s die u nergens anders zult vinden. Bekijk het aanbod van onze piano winkel hier.


pianowinkel


Verschil met andere pianowinkels

 

Emile van Leenen Piano's en Vleugels onderscheidt zich met veel andere pianowinkels door hogere (toon)kwaliteit van nieuwe piano's en vleugels. Wij zijn dealer van onder andere: "Shigeru-KawaiGrotrian-Steinweg, August Förster, Schimmel, Petrof , Wilh. Steinberg en Kawai. Wij gaan samen met een concert pianist naar de fabriek toe om de beste instrumenten uit te zoeken en om eventueel aanpassingen te laten maken. Ook hebben wij een ruim aanbod aan tweedehands piano's en vleugels. Met meer dan 30 instrumenten die nu in onze pianowinkel te bezichtigen zijn. Tweedehands piano's en vleugels zijn beschikbaar van alle merken, van Steinway & Sons tot Yamaha.

Op zaterdag is er bij onze piano winkel een concertpianist aanwezig, die u kan helpen om de toon en klank te vinden die echt bij u past!

piano winkel nieuwe piano's
 

Bekijk hier ons aanbod

  

ons monumentale pand

Aan de Lammermarkt in Leiden vindt u onze piano winkel in een oud pakhuis van de wolfabriek. Het pand is in 1904 gebouwd en heeft drie ruimtes van 140 vierkante meter. Op de begane grond staan de vleugels en enkele piano's achteraan deze ruimte is onze werkplaats, hier restaureren/repareren/reviseren wij alle piano's en vleugels voor particuleren, instellingen en voor de verkoop. Op de eerste verdieping staan alleen maar piano's, een gedeelte jonge tweedehands (meestal Duitse piano's) en prachtige gerestaureerde juweeltjes van de jaren 30. In totaal hebben we gemiddeld 50 piano's en vleugels speelklaar staan. Op de bovenste verdieping van onze pianowinkel vindt u onze sfeervolle concertzaal, waar wij geregeld besloten concerten houden. 


monumentale pand
 

Kwaliteit piano’s

Naast onze oude klassieke piano’s vindt u in onze piano winkel ook nog tal van nieuwe en tweedehands piano's. Als muzikant begaat u een zoektocht naar een specifiek geluid. Het kan zijn dat u liever een nieuw model heeft dat u helemaal eigen kunt maken, of liever een gebruikt model met zeer unieke en karakteristieken eigenschappen. Piano kopen? Bekijk ons aanbod piano's en vleugels of kom langs in onze piano winkel!


concertzaal van onze pianowinkel
 


Parkeergelegenheid

Onze piano winkel is 2 minuten lopen (150 meter) van de grootste parkeergarage van Leiden. Deze prachtige parkeergarage aan de Lammermarkt is de diepste van Nederland en heeft 7 lagen. U kunt daar altijd makkelijk terecht en de parkeerplaatsen zijn ruim. De piano winkel ligt ook dicht bij treinstation Leiden centraal, van daaruit is het 7 minuten lopen.

 parkeergarage bij onze piano winkel


Contact

Pianowinkel Emile van Leenen Piano’s & Vleugels heeft prachtige piano’s en vleugels op voorraad. Kijk snel verder op onze website of kom een keer langs in onze piano winkel. U kunt ons bereiken door te bellen met 071 – 589 14 26 of door een e-mail te sturen info@emilevanleenenpianos.nl. U kunt ook het contactformulier versturen. 
Zien wij u binnenkort verschijnen in onze piano winkel?
 

Contact

 
De diensten 
van 
Emile 
van Leenen Piano's
worden door onze klanten beoordeeld met een 9,4 uit 10 op basis van meer dan 28 beoordelingen.

trustpilot emile van leenen piano's

 

Contactgegevens

Lammermarkt 59
2312 CM Leiden

071 - 58 91 426
06 - 54 35 45 67

Ook buiten openingstijden telefonisch bereikbaar!

Openingstijden

Maandag 10.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 12.00 tot 16.00 uur

Maak een afspraak

Ook buiten openingstijden bent u op afspraak welkom.

Maak een afspraak