Pianoleraren & Pianostemmers

Chris Veldkamp

E-mailadres
chris.veldkamp@hotmail.com

Telefoonnummer
0644632015

Hallo ik ben Chris en ik vind samen muziek maken het leukste wat er is en zou jou ook graag enthousiast maken voor de piano. Ik ben in 1997 afgestudeerd aan het Artez Conservatorium in Arnhem. Om mijn muzikale kennis nog verder te verdiepen heb ik ook nog een studie Muziekwetenschappen gevolgd aan de Universiteit van Utrecht. Na de Universiteit ben ik gestart met mijn eigen lespraktijk en ben op verschillende muziekscholen werkzaam geweest. Naast het lesgeven ben ik ook actief als begeleider van verschillende (amateur)koren en zangers. Ik beschik dus over een breed repertoire en ruime ervaring met lesgeven en begeleiden.
 
De mogelijkheden:
 
Ik geef les aan beginners en aan gevorderde leerlingen van alle leeftijden. Je kunt bij mij al beginnen met pianoles vanaf 7 jaar. Als je op deze leeftijd wil beginnen met pianoles is het bezit van een piano niet noodzakelijk. Wil je weten wat ik voor deze doelgroep doe, ga dan direct naar Cursus Muzikale vorming. Je kunt bij mij op heel veel verschillende manieren pianoles volgen. Individueel, duo-lessen of in groepsverband. En proberen kan natuurlijk altijd met de Kennismakingscursus en verplicht je tot niets. Wil je meer weten over de verschillende les-vormen, kijk dan op mijn website bij les-vormen en tarieven. Ik ben aangesloten bij de EPTA (European Piano Teachers Association). Ik kan je dus ook voorbereiden op een piano-examen volgens het Landelijk Graadexamen Systeem (LGS) van de EPTA of een toelatingsexamen conservatorium als je die ambitie hebt. 
 
De les:
 
Wat vind ik belangrijk in de les? Ik vind veel dingen belangrijk. Zo vind ik het ontwikkelen van een goed muzikaal gehoor, een goede speeltechniek en expressief pianospel erg belangrijk. Maar het aller belangrijkste voor mij is dat jij plezier hebt in pianospelen. Als je plezier hebt in pianospelen blijf je gemotiveerd. De juiste les aanpak en leuke stukken kunnen helpen bij je motivatie. Ik ben klassiek opgeleid maar beschik over een breed repertoire aan stukken van klassiek tot popmuziek. Laat me weten wat je graag wilt leren op de piano, ik help je graag.

chrisveldkamp.nl


 

 

Terug naar overzicht

Contactgegevens

Lammermarkt 59
2312 CM Leiden

071 - 58 91 426
06 - 54 35 45 67

Ook buiten openingstijden telefonisch bereikbaar!

Openingstijden

Maandag 10.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 12.00 tot 16.00 uur

Maak een afspraak

Ook buiten openingstijden bent u op afspraak welkom.

Maak een afspraak