Pianoleraren & Pianostemmers

Janneke Koetsier

E-mailadres
fran.je@hetnet.nl

Telefoonnummer
0725203808

 
Even voorstellen: ik ben pianiste en pianodocente en geef les aan de Frieseweg in Alkmaar, naast korenmolen 't Roode Hert.
Mijn studie volgde ik aan de conservatoria van Den Haag en Alkmaar. Na het behalen van het diploma ben ik verder gegaan met het volgen van lessen bij conservatorium docenten. Daardoor kan ik goed uitleg geven over techniek en muzikaliteit. Ik ben dankbaar voor de kennis die ik bij mijn ervaren leraren heb opgedaan en geef deze graag door. In de les stem ik af op jou als persoon,  repertoire dat bij je past, leertempo en voorkeur voor de manier waarop jij iets het makkelijkst leert. Ik heb mijn werk goed gedaan als je blij naar de les komt én er vandaan gaat. Beginnende leerlingen zijn welkom en gevorderde leerlingen komen bij mij ook goed aan hun trekken! Wie kunnen er een betere indruk geven van hoe de lessen ervaren worden, dan de leerlingen zelf:
 
 
Met veel plezier heb ik een aantal jaren pianoles gehad van Janneke. Zij is een betrokken en getalenteerde pianodocente. Je bent vrij om aan te geven wat je wilt spelen, maar ze kan ook goed inschatten welke stukken bij je passen. Met haar enthousiasme weet ze je te motiveren en je spel naar een hoger niveau te tillen. Janneke laat zien hoe leuk pianospelen kan zijn en helpt je het beste uit jezelf en uit je spel te halen. Mede dankzij Janneke studeer ik nu zelf voor docent musicus.
Muriël
 
Janneke is een zeer deskundige en geduldige pianolerares. Onze mening is gebaseerd op ruim 10 jaar les, aan verschillende gezinsleden. Bijzonder leuk vind ik de manier waarop Janneke al aan jonge kinderen, die net met leren lezen bezig zijn, les geeft. Ze laat hen kennismaken met het instrument, er gevoel voor krijgen en speelt er zelf om heen zodat het geweldig klinkt. De techniek en het noten lezen leert ze hen ook, maar het plezier en het gevoel staat voorop.
Familie van der Pijl

website: jannekekoetsier.nl
 

 

Terug naar overzicht

Contactgegevens

Lammermarkt 59
2312 CM Leiden

071 - 58 91 426
06 - 54 35 45 67

Ook buiten openingstijden telefonisch bereikbaar!

Openingstijden

Maandag 10.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 12.00 tot 16.00 uur

Maak een afspraak

Ook buiten openingstijden bent u op afspraak welkom.

Maak een afspraak