Grand Piano

Grand Piano


Looking for a grand piano? Emile van Leenen Pianos is a piano shop covering Leiden- Wassenaar and The Hague. We are proud suppliers of a huge range of expertly restored second-hand and new pianos, both grand and upright from the finest piano makers. We care about providing a friendly service in a pressure-free atmosphere.

All our new and used pianos are guaranteed for 5 years.

Nationwide free delivery.


 

Grand piano kopen

Emile van Leenen piano's is een pianowinkel in Leiden. Wij zijn er trots op een groot aanbod piano's en vleugels te bieden. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en tweedehands piano's. Al onze tweedehands piano's zijn professioneel gerestaureerd. Service staat hoog bij ons in het vaandel. We nodigen u dan ook graag uit in onze showroom aan de Lammermarkt 59. Op alle piano's en vleugels die wij aanbieden, zit 5 jaar garantie. Dit geldt ook voor tweedehands piano's en vleugels. Een ander woord voor een vleugel is een 'Grand piano'. Bent u op zoek naar een grand piano? Bekijk ons aanbod!

Grand piano, ons aanbod

Bent u op zoek naar een grand piano? Bekijk ons aanbod grand piano's hier. In ons assortiment kunt u diverse merken vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grand piano van Petrof, Seiler, Grotrian-Steinweg of Bechstein. Wij verkopen enkel volledig gerestaureerde grand piano's. Ga terug in de tijd met een prachtige grand piano van 100 jaar oud. Behalve het prachtige uiterlijk van onze grand piano's, klinken ze ook fantastisch. Piano kopen? Bij Emile van Leenen Piano's bent u aan het juiste adres! 

Een grand piano bespelen in onze concertzaal

Emile van Leenen piano's is gevestigd aan de Lammermarkt 59 in Leiden. Het pand bestaat uit 3 verdiepingen. De bovenste verdieping is omgebouwd tot sfeervolle en intieme concertzaal. Altijd al uw eigen concert willen geven op een Concert 225? Onze grand piano van het bekende merk Grotrian-Steinweg. Het is mogelijk! Koopt u een grand piano bij ons, dan mag u gratis gebruik maken van onze concertzaal. Daarnaast is het ook mogelijk de zaal te huren, u betaalt hiervoor slechts een bescheiden huur van €195,-

Benieuwd wat klanten over ons zeggen? Lees diverse recensies

 

Emile van Leenen

Piano’s en vleugels

Contactgegevens

Lammermarkt 59
2312 CM Leiden

071 - 58 91 426
06 - 54 35 45 67

Ook buiten openingstijden telefonisch bereikbaar!

Openingstijden

Dinsdag 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

Maak een afspraak

Ook buiten openingstijden bent u op afspraak welkom.

Maak een afspraak