Silent piano

Silent piano


De silent piano is een uniek concept waarbij een digitale piano in een akoestische piano wordt gebouwd. Het is bij vrijwel elke piano mogelijk om dit digitale systeem in te bouwen. Het voordeel hiervan is dat u zowel akoestisch als digitaal met koptelefoon kan spelen. Met dit systeem kunt u dag en nacht spelen op de piano, zonder dat u hierbij anderen stoort. De elektronica is van hoge kwaliteit waardoor de klanken erg natuurlijk klinken. U kunt snel overschakelen van digitaal naar akoestisch geluid of andersom. Vindt u het vervelend om anderen te storen tijdens het piano spelen? Laat nu uw piano ombouwen tot silent piano bij Emile van Leenen. Bovendien kunt u hier ook terecht voor de directe koop van een silent piano!
 

Aanbod silent piano’s

Er is een select aanbod aan silent piano’s beschikbaar. De piano’s verschillen van aantal mogelijkheden, pianoklank en speelaard. Hierdoor zit er voor iedereen wat wils bij. De piano’s zijn in topconditie en direct klaar om bespeeld te worden. Wilt u graag eens langskomen voor meer informatie over een silent piano? Ook buiten openingstijden bent u op afspraak altijd welkom.
 

Ander aanbod piano’s

Naast de silent piano biedt Emile van Leenen vele andere soorten piano’s aan. Het uitgangspunt is dat er keus moet zijn in elke kwaliteits- en prijsklasse. Emile zorgt ervoor dat elke piano in topconditie is. Naast een pianowinkel beschikt Emile ook over een werkplaats. In zijn winkel ademt u de voorliefde voor piano’s. U kunt hier terecht voor zowel occasions als nieuw handgebouwde instrumenten. Bovendien beschikt het pand ook over een bijzondere concertzaal. Bij aankoop van een instrument mag u deze gelijk testen in deze zaal met akoestische sfeer. Zo zou u bijvoorbeeld direct uw silent piano kunnen testen. Wilt u meer informatie over het diverse aanbod van piano’s? Klik hier.
 

Kies nu voor de silent piano van Emile van Leenen!


Bent u nog altijd op zoek naar een silent piano? Of wilt u uw piano graag laten ombouwen tot silent piano? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem telefonisch contact op via: 071 - 58 91 426.
 
De diensten 
van 
Emile 
van Leenen Piano's
worden door onze klanten beoordeeld met een 9,4 uit 10 op basis van meer dan 28 beoordelingen.

reviews emile van leenen
 

 

Contactgegevens

Lammermarkt 59
2312 CM Leiden

071 - 58 91 426
06 - 54 35 45 67

Ook buiten openingstijden telefonisch bereikbaar!

Openingstijden

Maandag 10.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 12.00 tot 16.00 uur

Maak een afspraak

Ook buiten openingstijden bent u op afspraak welkom.

Maak een afspraak